Inspirerende mentorbesøk av Gøran Johannessen

Postet av Richard Susegg Kvarving den 19. Jun 2017

Fredag 26. mai hadde Sørlia ILs G10 håndballgutter gleden av å få ei treningsøkt ledet av Gøran S. Johannessen. Gøran spiller til vanlig midtre bakspiller for danske GOG, og hadde den dagen tatt turen fra Danmark til Steinkjer i anledning prosjektet minihåndballgutta.

Fra venstre: Erlend O. Ulsund, Erlend Landsem, Isak Jørgenvåg, Preben Ovesen, Simen H. Hatling, Elias H. Hatling, Vetle Aa. Hynne og Gøran S. Johannessen.

Spente Sørlia-gutter som møtte til trening

Til tross for stjerner i øynene hadde guttene en flott trening sammen med proffspilleren. Økten besto av ulike øvelser og var planlagt av Gøran.
Treningsøkten ble avsluttet med en samling hvor de satt sammen å spiste frukt, samtidig som guttene fikk anledning til å spørre Gøran om det de lurte på.
Det ble også selvfølgelig tid til både autografer og fotografering før Gøran dro fra Steinkjer. Han skulle da ha noen dager fri, før det igjen var klart for ny samling med landslaget.

Sørlia-spiller med i «Minihåndballgutta»

Velte Aa. Hynne har vært så heldig å bli plukket ut i «Minihåndballgutta», som er et samarbeidsprosjekt mellom Gjensidige og Norges Håndballforbund. På bakgrunn av søknad blir 17 gutter fra ulike steder i Norge valgt til å være maskoter for herrelandslaget vårt i håndball.

Vetle har allerede rukket å delta på pressetreffet hvor uttaket til VM ble presentert og landskampen mellom Norge – Frankrike i Oslo spektrum den 3.mai. Under landskampen var minihåndballgutta var maskoter. Neste blir under Gjensidige Cup på Elverum 8-11. juni mens neste maskotoppdrag blir 9.juni når Norge spiller mot Sverige. Den påfølgende dagen skal de få overvære trening og spillermøte med landslaget, før det hele avsluttes med felles lunsj. Vi i Sørlia IL ønsker god tur til Vetle!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.