Oppfordring fra styret i Trøndelag idrettskrets til idrettslagene i fylket

Postet av Marit Moe den 18. Mar 2020

Styret i Trøndelag idrettskrets ønsker å melde følgende:

 

«Trøndelag idrettskrets oppfordrer til at alle idrettsanlegg i fylket holdes stengt i første omgang frem til 26. mars 2020 med bakgrunn i den uavklarte situasjonen rundt smittespredning av koronaviruset. 

I folkehelseanlegg som turstier, turskiløyper etc skal det heller ikke drives organisert idrettsaktivitet. Ved annen bruk i disse anleggene så oppfordrer vi til at man følger myndighetenes  sine instrukser.

Vi får bekymringsmeldinger fra flere om at det er gruppeaktiviteter i ulike anlegg/nærmiljøanlegg i fylket. I en «normalsituasjon» er stor aktivitet -samt barns og ungdoms egenorganisering noe vi applauderer, men akkurat nå i den situasjonen vi er inne i, håper vi alle kan bidra i denne felles dugnaden.

Idretten jobber med alternativer for hvordan man trene/ha egenaktivitet rundt eller i eget hjem. Her er det naturlig å dele ideer og praktiske løsninger hvordan slikt kan gjennomføres.

Vi er meget klare på dette er en sterk inngripen i barn, unges og spreke voksnes hverdag, men vårt oppriktige ønske og felles intensjon er – la oss sammen gjøre alle de tiltak som er nødvendig for at spredningen av koronaviruset stoppes!

Idrettsglede for alle – idretten i Trøndelag kan være med å gjøre en forskjell – vi ønsker deres støtte i disse tiltakene.»

 

 

Styret  

Trøndelag idrettskrets

 

trondelag@idrettsforbundet.no

www.idrettsforbundet.no/idrettskretser/trondelag-idrettskrets/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.