- vinterens vakreste eventyr

Postet av Richard Susegg Kvarving den 15. Des 2017

Årets Nattcup er godt i gang og Steinkjerhallen yrer av liv - selv om det er sent på kvelden. Banene er fulle av ungdom og voksne som viser ferdigheter, men like viktig, har det gøy sammen. 

Vi i Sørlia IL synes Nattcupen er vinterens vakreste eventyr, men vi er muligens ikke helt objektive. Vi tok oss derfor en runde og spurte noen av de vi traff om hvorfor de er med på Nattcup og hva de synes om arrangementet.


Anita
Lag: Egge J04

- Det er første året jeg er med, siden jeg ikke har vært gammel nok til å delta før nå. Jeg og vennene mine har hørt mye om Nattcupen og vi ønsket selv å delta og oppleve stemningen. Dette er et bra arrangment og det har vært morsomme kamper. Jeg kan godt tenke meg å bli med på Nattcup neste år også.

Marius
Publikummer

- Dette er det tredje året jeg er på Nattcup. Det er et morsomt arrangement å være publikummer på ettersom det både er spennende kamper og mye kjentfolk på banen. Det er generelt en god stemning hele tiden. Jeg kommer garantert og ser på kamper neste år også.

Reidar
Lag: Vera pol å stuss

- Jeg har deltatt på Nattcup ett år tidligere også. Vi er en noen kamerater som liker å spille sammen og vi er samme gjengen i år også. Det skal være morsomt å spille men det er litt viktig å vinne også. Nattcupen er et bra arrangement med god stemning. Skal ikke se bort fra Vera pol å stuss kommer neste år også.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.